Vapaapäivät on kuluneet vauhdikkaasti =) Eilen kävin äidin kanssa shoppailemassa ja syömässä muiden tekemää ruokaa..Oli pitkästä aikaa tilaisuus nauttia ”tyttöjen” kesken vietetystä päivästä. Vielä en uskaltanut mainita äidille raskaudesta. Ehkä on parempi jättää vielä kertomatta, varmuuden vuoksi. Jos nämä raskaudet ja keskenmenot ovat olleet meille raskaita, niin sitä ne ovat olleet myös joillekin lähisukulaisille sekä tuttaville. Vielä en uskalla hehkuttaa maailmalle. Toivoa ei kuitenkaan ole heitetty.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Huomenna alkaa taas mulla 6 päivän arkinen aherrus. Kaikki vuorot ovat aikaisia aamuja. Paskamaisia herätyksiä koko viikko. Sen jälkeen 1 ainoa vapaa ja taas mennään 2 päivää. Tosin tämän putken jälkeen mulla on 5 vapaata yhdellä ja samalla viikolla. Sitten muutaman viikon päästä onkin mun ja Rokkarin yhteisen talvilomaviikon aika. Silloin en aio tehdä yhtään mitään. Taidan ukkonikin sitoa sänkyyn =)

 

Eilen tein UFF:lla kivoja löytöjä muutamalla eurolla. Siellä oli kodintekstiileistä -50% lisäale. Löysin vierashuoneen sänkyyn uuden karhean päiväpeiton ja pari koristetyynyä. Itselleni löysin t-paidan missä lukee ”Äiti tietää etten oo ihan normaalilapsi” , pari pitkähihaista sekä muutamat housut. UFFin kassatätillä ei meinannut naurusta tulla loppua, kun tajusi kassalla mitä t-paidassa luki ja lisäksi mun äiti seiso vieressä. Meistä kun ei voi ulkonäöllisesti erehtyä luulemaan mitään muuta, niin samannäköisiä ollaan. Ainoa ero on, että mulla on rokkiheitto ja äidillä ei =)

 

Nyt kuitenkin nautin vapaapäivästä…Ajattelin oikaista itseni takaisin punkan pohjalle ja herätä joskus. Kenties vasta Rokkarin kotiutuessa töistä! Mikä olisikaan sen mukavampi tapa herätä?

 

Rauhallista viikonloppua kaikille!

 

-Bööna-