Mulla tänään pitkästä aikaa vapaapäivä ja samoin huomenna. Tekemistä olis kotosalla vaikka kuinka ja paljon, mutta enpä taida jaksaa. Pyykkärin sain päälle ja samoin tiskarin..Imuria pitäis talutella tänään tai huomenna. Kahtoo ny. Voi käydä niin, että se talutteleekin meikäläistä.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Mitä meillä on joulun ja vuoden vaihteen jälkeen tapahtunut? Eipä oikeastaan mitään erikoista. Tasaista arkea ja töitä. Jotenkin tuntuu, ettei tällä hetkellä ole aikaa mihinkään tai millekkään. Eiköhän tämä tästä kuitenkin helpota, kunhan pääsen siihen tilanteeseen, ettei tarvitse kaikkea töissä yksin tehdä. Kotona menee olosuhteisiin nähden hyvin. Taitaa meillä kismittää eniten tuo yhteisen ajan puute. Onneksi meitä odottaa yhteinen lomaviikko helmi-maaliskuun vaihteessa.

 

Pääsin muuten edelleen esim. Haikkiksen blogin kautta  vanhoille omille sivuilleni, vaikka ne olen jo poistanut? Samoin huomasin, että siellä näkyy kaikki kirjoitukseni joulukuulle asti…Mutta ei näy tammikuun osalta. Itselläni ne eivät näkyneet lainkaan, jos menin vuodatuksen etusivun kautta omille sivuille! Siksihän blogin poistin, kun ei alkanut näkymään, vaikka tein mitä.Kommentit ym. sinne jääneet viestit harmittavat eniten.

 

Siitä puheen ollen…Nappini säilyy ennallaan, joten muistakaapa vaihtaa nappiin uusi osoite, mikäli olette sen aiemmin mukaanne napanneet. Ne kellä nappiani ei vielä ole, mutta sen haluavat, löytävät koodit täältä.

 

-Bööna-