Pitkästä aikaa joutaa taas koneen ääreen =) eli vapaapäivä…<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Olen piristänyt itseäni lähiaikoina oikein urakalla. Kävin kampaajalla jokin aika sitten ja värjäytin hiukseni aivan mahottoman punaiseksi. Eilen niistä sitten leikattiin vielä 10 senttiä pois. Nyt on sitten piä uusittu pitkäksi aikaa =) Toinen uudistus on rakennekynnet, mitkä laitatin viikko sitten. Ne ovat aivan ihanat ja äkkiä sitä tottuu tekemään hommat kynsillä, jotka tulevat n. <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />0.5 cm yli sormen pään.

Mulla näköjään iskenyt 30 ikävuoden villitys muutaman vuoden myöhässä!  Musta on tullut itsekäs…Kuitenkin katson, että olen sen verran töitä paiskinut, että ansaitsen niillä myös piristystä itselleni.

 

Mitäpä meille muuta…No pääasiassa töitä, mutta toki myös rauhallisia koti-iltoja ja yhdessäoloa. Vatsa kasvaa ja välillä vihloo todella kivuliaasti. Kuitenkaan mitään ylimääräisiä vuotoja ei toistaiseksi ole ollut. Luojan kiitos! Olemme päättäneet, että mikäli tämä yritys jälleen tuomitaan keskenmenoon, niin meidän osalta yritykset on sitten yritetty. Muuten mulla hajoaa pää ja sitten ei ole enää kellään kivaa.

 

Vapaapäivän kunniaksi otan ja oikaisen päikkäreille. Kunhan ilmoitin, että hengissä ollaan.

 

Jaksamisia kaikille ja olkaahan kiltisti!

 

-Bööna-

 

Ps. Tässä miun kynnet...

1286525.jpg