Niinpä eli täällä sitä ollaan taas ja mukavaahan tässä on se, että ainakin muutamat vakilukijat ovat tulleet perässä. Tervetuloa mukaan…

Jostain kumman syystä itselle piti antaa muutaman päivän harkinta-aika siitä, että perustanko uuden blogin vai en. Toisin sanoen en ollut varma riittääkö mulla enää aikaa pitää blogia ja toiseksi se, että käykö täällä edes kukaan =) Itselleen kun on aika tylsää kirjoitella ja antaa vastauksetkin vielä. Toki itsensä kanssa on aina helppo olla samaa mieltä kaikesta mitä kirjoittaa…Toivon kuitenkin ettei mun tarttis täällä blogissani yksin jorista! Sana on vapaa ja niin myös kommentointi on suotavaa. Oli se sitten tärkeää tai vähemmän tärkeää.

Mulla on nyt sitten takana viikon työputki ja nautin muutamasta vapaasta. Viikonlopusta alkaa sitten taas työt (6 päivää) ja vapaat alkaa sitten taas viikon päästä perjantaina. Että näin..Nyt kuitenkin palailen ukkokullan kainaloon ja kerron meidän kuulumisia lisää huomenna. Silloin ensimmäinen virallinen vapaapäivä ja koko päivä omaa aikaa =)

-Bööna-